Thursday 30 March 2017

Inegöl mobilya fuarı

Katılımcı listesini aşağıdan inceleyebilirsiniz. Liderliğimizi her geçen gün pekiştirdiğimiz ve dünya hızında değiştiğimiz bu dönemde, marka yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza da kaçınılmaz. Trend mobilya modelleri ve uygun mobilya fiyatları ile mobilyanın merkezi olarak bilinmektedir.


En çok tercih edilen mobilya tasarımları yine inegöl mobilya firmaları tarafından üretilir. Sektördeki deneyimiyle inegöl. Her bütçeye ve zevke uygun koltuk takımları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güzel İnegöl mobilya modelleri için doğru adrestesiniz! Ortalama 2üzeri firmanın yer alacağı fuarda istediğiniz mobilyaya dair herşeyi bulmak mümkün. Fabrika satış mağazası, mobilya ürünlerini direk fabrikadan halka sunan, bir e-ticaret sitesidir.


Kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A. Fuara 2civarında İnegöl mobilya mağazası ve dekorasyon tasarımı yapan firma katılacak. Kültür Parkı fuar alanında. T -Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.


ROLL MOBİLYA ’nın kaliteli malzeme seçimini , estetik uyumu ve sağlamlık özelliklerini bir araya getirerek sunduğu koleksiyonlar tüketiciler tarafından beğe. Bursa karayolu üzerinde inşa edilen, 40bin metrekare kapalı alana sahip binanın temeli, Seyran Koltuk firma sahibi Mahmut Yaran ve kardeşleri tarafından atılmıştır.

Yılda kez mobilya fuarı , kez Tarım fuarı gerçekleştirmektedir. Bu fuarda ziyaretçilerin ilgilerini bir hayli çeken mobilya , yatak odaları, oturma odası grupları, çocuk odaları ve bebek odaları yer almıştır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 02. Her yıl farklı tarihlerde yapılsa da sektörü yakından takip eden üretici ve tüketicilerin uğrak mekanlarındandır. Bu’nun İnegöl ilçesinde yıl 41.


Bu sayede gerek fiyatlar gerekse modeller ve trendler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliyor, tüm markaları bir arada görme şansına sahip oluyorlar. Fuar süresince İnegöl mobilya. Belkide bu faaliyet alanında İMOB‘dan sonra en kapsamlı mobilya fuarı olma özelliği taşıyan MODEF fuarında katılımcı firmalar yutr dışı pazar için yine en yeni modellerini lanse edecek. Fuarımıza girmek için bekleyen yüzlerce firmamız var. Yatak odası takımları,yemek odası takımları,koltuk takımları, inegöl mobilya kalitesi indirimler ve uygun fiyatlarla inegöl mobilya fabrika satış mağazası mobilyamfabrikadan.


Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Nisana kadar açık kalacak. Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve MODEF Fuarcılık Şirketi Başkanı Yavuz. Bu sene inegölde düzenlenen 14. Aşırı yağışlar nedeniyle fuar alanının su basması nedeniyle zor anlar yaşayan firma sahipleri yetkililere sitem ederken zarar gören standlarını telafi etme çabası içine girdiler.


Modef Expo Fuarına sel damgasını vurdu. Neyseki inegöl mobilya fuarının açılışına sayılı günlerin olması esnaflar için tek teselli kaynağıydı. BİN ZİYARETÇİ AĞIRLANACAK.

Mobilya Fuarı için hazırlıklar tamamlandı. STMOB,salon toplam 1bin metrekarelik alanda gerçekleşecek.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts