Thursday 5 September 2019

Çamaşır makinesi bosch

Teknolojik alandan artan beklentileri ile tüketicileri. Sevdiklerinize hak ettiği özeni sunmanın yolu. Daha iyiye ulaşmak ve hayatınızı kolaylaştıracak çözümler sunmak en büyük amacımız olmuştur.


Bir çamaşır makinesi , kurutma makinesi veya kurutmalı çamaşır makinesi geliştirirken, üstün temizleme performansından daha fazlasını hedefleriz. Makinenizin hacmini ihtiyacınıza göre litre ile litre arasında seçebilirsiniz.

Fve EArızası Nedir? Samsung markası için üretilen orijinal deterjan kutusu kapağıdır. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır.


Gizlilik ve Çerez Politikası ’nı inceleyiniz. En uygun çamaşır makinesi fiyatları söz konusu olduğunda, karşınıza ilk olarak MediaMarkt çıkar. Evlerin en temel beyaz eşyalarından biri olan çamaşır makinesi , kalabalık ailelerden tek başına yaşayanlara kadar herkesin baş yardımcısı.


Elle saatler sürebilecek, sizi yorabilecek ve ellerinize zarar verebilecek çamaşır yıkama seanslarını yarım saat ila bir saat içinde çözen bu mucizevi cihazı. Farklı fonksiyonları ve geniş iç hacimleri ile kg çamaşır makinesi fiyatları kullanıcıların beğenisini topluyor.

Devreden çıkarmak için aşağıda belirtilen butonlardan hangisi var ise sn basılı tutulmalıdır: Kalan süre - saat resminin yanındaki düğme- Start -sol taraftaki Menü düğmesi. Bu kodlar üretim esnasında firma tarafından belirlenmiş ve çamaşır makineleri yazılımına eklenmiş kodlardır. Genellikle çamaşır makinelerinde su giriş ve çıkış sorunları yaşanmakta ve bu sorunlar kodlarla dijital ekranda gösterilmektedir.


Makinesi markaları ve kampanyaları Beyaz Eşya kategorisinde. Bosch çamaşır makinelerinde görülen ehata kodu, tüketicilere çığu zaman fazlasıyla problem teşkil edebiliyor. Yani dijital gösterge ekranında yanıp-sönen hata kodu, çamaşır makinesindeki bir sorunu göstermektedir. Ehatası vermesi, sizi olumsuz düşüncelere.


Her şeyden önce, işin sonunda çamaşır makinesinde su olup olmadığını kontrol edin. Tankta su varsa, bir sel önlemek için kapak kilidi açılmaz. Bireysel olarak müdahale yapılacaksa, pompa bölgesinin özellikle filtre kısmı kontrol edilmelidir. Değişimde orijinal yedek parçalar kullanılmalıdır.


Ehatası vermesi durumunda yapmanız. Servis geldi arıza tespiti yaptı. Başka parçada bozuk çıktı.


Su beslemesini kontrol edin ve hortumların sıkışmadığını, bükülüverdiğini veya hortumları hasar görmediğini kontrol edin. Bu kireç kalıntıları düzenli olarak temizlenmediklerinde makinenizde teknik arızalara yol açabilir ve bazen bu arızalar makinenizi çöpe atmanıza bile sebep olabilirler.

Kayseri ’den danacı akaryakıt ve san. TL aldığım seri leke çıkarma özelliği olan Bosch marka çamaşır makinem çamaşırları çiğnenmiş gibi çıkarmakta, çamaşır üzerinde tüy bırakmakta ve çamaşırları soldurmaktadır. Cihaz kapatılıp açılmış olsa da çamaşır makinesi kapısı açılamıyor.


Harici olarak, arıza şu şekilde ifade edilir: yıkayıcıyı açtınız, programı başlattınız, ancak çevirme suyunun sesini duymuyorsunuz.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts