Sunday 21 January 2018

Doğtaş koltuk takımı modelleri ve fiyatları

Bu portföy her yıl, 10′a yakın yeni modelle senenin trendlerine uygun olarak zenginleştirilmektedir. Doğtaş koltuk modellerinde 70′e yakın model seçeneği vardır. Firma sadece koltuk üzerinde değil, yatak odası takımları, yemek odası takımları ve genç odası gibi geniş bir alanda üretim ve satış yapmaktadır.


Doğtaş köşe koltuk takımları, farklı renkleri ve değişik desenleri ile sıradanlığın dışında çok farklı çok şık ve modern tasarımlar ortaya koyuyor. Modelimiz, bir adet 3’lü koltuk ve bir adet 2’li koltuk ve iki adet tekli koltuk ile koltuk takımı olarak da tüketicilerimize sunulabilecektir. Doğtaş Mobilya’da en güzel bir kaç modeli sizinle inceleyeceğiz.

Doğtaş oturma grubu modelleri içerisinde stil sahibi ev haklı için büyük bir zevk ile kullanılacak Doğtaş sante koltuk takımı modeline mutlaka göz atmalısınız. Modern bir tarz ve tüm trend renkler ile dekore edilmiş doğtaş oturma grubu modelini farklı renkler ile kombin edebilirsiniz. Doğtaş oturma gruplarında şıklığın ve modüler tasarım kolaylıklarının buluşması ile evlerinize yansıyacak modern bir görünüm kazandıracak. Yeni modeller çıktıkça eski modellerin üretimden kalktığını da hatırlatmak isteriz. Sipariş vermeden önce fiyatları teyit ediniz.


Doğtaş ailesinin modern çocuğu Miranda koltuk takımı sade, rahat, modern ve güncellenmiş şıklığın tipik bir özetini sizlerin beğenisine sunuyor. Koltuk Takımı fiyatı : 15. Fiyatlar açısından baktığımızda ise diğer markalara kıyasla ortalarda seğir izlediğini ifade edebiliriz.

Doğtaş Modena koltuk takımlarının özellikleri, resimler ve fiyatları hakkında bilgiler verilmektedir. Ucuz koltuk takımı modelleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz koltuk takımı fiyatları ayağına gelsin.


Salon ve oturma odalarının vazgeçilmezi olan koltuk takımları, tarzıyla ve duruşuyla zevkinizi yansıtan mobilyalar arasında bulunuyor. Doğtaş chesterfield koltuk takımı tasarımları tek kelime ile muhteşemdi. Yılında ise Doğtaş ’ın aynı başarıyı yakalayabileceğini merakla bekliyorduk ki marka yeni koleksiyonunu müşterilerinin beğenisine sundu. Bu nedenle kanepe almayı planladığınız zaman doğtaş kanepe almanızı öneririz.


Oldukça güzel ve kaliteli modelleri bulunmaktadır. Rahat ve şıklık bir arada olsun istiyorsanız doğru adrestesiniz. L tipi siyah kırmızı renkte tasarlanmış koltuk takımı hem modern hem de spor bir duruşa sahip. Yine köşem beyaz takımda harika bir görsellikte görünüyor. Gri sevenler için gri zeminli ve üzerinde krem yastık detayları bulunan takımda hem sade hem de çok şık duruyor.


Victoria Chester ve Bristol Chester gibi iki muhteşem koleksiyon ile dikkatleri üzerine çeken Doğtaş ’ın bu ürünleri adeta bir sanat eserini andırıyor. Aynı zamanda ürünün ayak formları da takıma ve ortama ekstra bir zevk ve hava katmaktadır. Ceviz ve ekru yapımı ayaklıklar hem yerden yüksekliği sağlarken şıklığı artırmakta hem de tek başına mobilyanın havasını etkilemektedir. Doğtaş Mabella koltuk takımının güncel fiyatları için buraya tıklayabilirsiniz.


Kalabalık ve samimi bir ortam içinde yaşamaktan hoşlanan müşterileri için çıkarmış oldukları Kelebek Mobilya Köşe Takımları Modelleri ve Fiyatları ile de birçok müşteriyi kendisine çekmeyi başaran firma en çok tercih edilenler arasında yerini almış durumda.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts