Friday 17 January 2020

Istikbal koltuk takımı fiyatları

Sadece tek renkli değil aynı zamanda farklı renkte ki koltukların kombinleri ile evinize renkli bir soluk getiriyor. Ailenin her ferdi için evin özel bir köşesi vardır. Esasında fiyat bilgisi için en sağlıklı yöntem istikbal mobilyanın resmi sitesine girmeniz olacaktır. Bu yazı ziyaretçilerimizi bilgilendirme amaçlı yazılmış olup, yazının yayınlandığı tarihten sonra fiyatlarda değişiklik olmuş olabilir.


Spor ve rahat bir tasarım arayışında olanlar da klasik hatlara sahip bir koltuk takımı satın almak isteyen kişiler de İstikbal koltuk takımları arasında gönüllerinden.

Bundan dolayı koltuk takımlarını seçerken hem kullanışlı, hem en güzel koltuk takımı hemde fiyatı uygun olsun isteyebiliriz. Birbirinden muhteşem koltuk takımlarına en uygun fiyat tan ulaşmak istiyorsanız filtreleme özelliği sayesinde aradığınız uygun rakamlardaki koltuklara da kolayca ulaşabilirsiniz. Ayaklarını ahşap görüntüsü ve koltuğun alt kısmından geçen şerit şeklindeki ahşap detay koltuk takımının modern görünümüne katkı sağlamış. Peki, yeni sezonda İstikbal Mobilya mağazalarında yer alacak olan koltuk takımlarının fiyatları neler?


Bu tarz koltuk takımlarının biraz ağır olduğunu düşünüyorsanız ve daha hafif, daha spor, daha modern bir şeyler arıyorsanız üst tarafta resmini gördüğünüz Elizya koltuk takımının aradığınız ürün olma ihtimali çok yüksek. Modern tarzı ile dikkat çeken koltuk takımı birbirini tamamlayan renklere sahiptir. Gelen misafirlerinizin bile koltuklarına hayran kalacağı ve renk model konusunda hiç aklınızın karışmayacağı kategorilerin bulunduğu istikbal mobilya son derece hizmet vermekten memnundur.


Santiago koltuk takımı özellikleri ve fiyatı hakkında detaylı bilgiler ileteceğiz.

Karşılaştır Ürün Listeme Ekle. Koltukları görmek için hemen tıklayın. BARON KOLTUK TAKIMI - Baron Deluxe Tk. Oturma Grupları ile Evleriniz Çok Har.


Bu takımları isterseniz peşin ödeme indirimlerinden yararlanarak istersenizde kredi kartına taksit imkanlarıdan yararlanrak satın alabilir ve uzun yıllar kullanabilirsiniz. Evini yenilemek isteyen ya da yeni ev kuracak olanlar için en iyi ve en ideal koltuk takımları İstikbal ile geliyor. Eğer dekorasyon zevkinize uyuyorsa koltuk. En çok salonlarda gerekli görülen kanepe ve koltuk takımı modelleri, aslında evin her köşesinde kullanılabiliyor. Yatak odası için yatağınızın hemen önüne yerleştireceğiniz bir dinlenme koltuğu, sizi konforuyla mutlu hissettirirken çalışma odanıza koyacağınız tek bir koltuk ya da kanepe ise yorgunluğunuzu alıyor.


Modelimiz, bir adet 3’lü koltuk ve bir adet 2’li koltuk ve iki adet berjer ile deluxe koltuk takımı olarak da tüketicilerimize sunulabilecektir. Doğtaş koltuk takımlarında açılır kapanır çekyat modelleri en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Köşe Takımları: Santa Köşe Takımı Modelleri Köşe kanepe ve berjer koltuk olarak sunulan bu model, minderlerinde ve gövdesinde bulunan düğmeli işlemelerle oldukça şık bir görünüme kavuşmaktadır. Mavini iki tonu ile hazırlanmış istikbal salon koltuk takımı ile en önemli misafirlerinizi rahatlıkla ağarlayabileceğiniz gibi günlük kullanımda da sunduğu rahatlık ve konforun tadını.


Parlak kumaşı ve ince işçiliği ile göz dolduran, şıklığı ile salonunuza sınıf atlatacağını söyleyebiliriz. ESTİLO MAKSİ TAKIM Maksi takım(1) - 4. TL iken peşin taksitte 5.

Türkiye’nin en önemli mobilya markalarından birisi hatta birçok kadına göre de birincisidir. Lima Deluxe Yataklı Takım peşin olarak 5. Hem evinizi daha iyi gösterecek, hem arzuladığınız konforu sunacak hem de uzun yıllar kullanabileceğiniz dayanıklı bir ürünü, garanti ve servis desteği olan bir yerden almalısınız. Evinizin modern tasarımına uyum sağlayabilen aynı zamanda klasik tasarımlara da uyum sağlayabilen yüksek fonksiyonlu köşe takımlarının pek çok özellikli farklı modelleriyle evinizde huzura yer açmaya hazırlanın.


Evgör mobilya koltuk takımı fiyatları açısından piyasaya göre çok uygun fiyatlara sahip.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts